19.10.2020

Pomembno obvestilo

Lep pozdrav vsem skupaj,

Kot najbrž spremljate, gre situacija v državi iz slabe na slabšo. Od danes je znova razglašena epidemija in od jutri celo policijska ura.

Kljub temu, da smo se na zadnjem treningu pogovarjali drugače, smo se po tehtnem premisleku odločili, da do nadaljnjega naše treninge v Ljubljani ODPOVEMO.
Če je komu hudo zaradi tega verjemite, da je meni. A je pomembno, da se obnašamo odgovorno in pripomoremo k ustavitvi širjenja virusa.
Apeliram na vas, da tudi v privatnem življenju delujete pametno in se ravnate po priporočilih, ki jih zagovarja NIJZ.

Za treninge skupaj, pa tudi zabave in druženja bo še veliko časa. Če pa virusa ne bomo pravočasno ustavili, bo lahko za (pre)mnoge prepozno.

V tem času pa prosim vadite sami doma.

Da bomo ostali skupaj in ne bomo padli iz ritma, pa nam tako kot aprila in maja, ostanejo vsaj Live stream Keiko-ji. Ti bodo potekali ob PONEDELJKIH in ČETRTKIH ob 18ih.
Danes bo sicer še po trenutnem sistemu, ko v kakšni dobri uri ponovim zadnja dva treninga, brez vaj za moč in razgibavanje.
Že od četrtka pa bom znova vključil tudi to tako, da bomo imeli kompletne vadbe.
Prednost Live streamom je tudi v tem, da jih lahko pogledaš kasneje tudi, če si ga zamudil. Moji streami ostanejo na mojem FB profilu še 8 dni.

Kot je veljalo že do sedaj, dostop do teh treningov imate vsi s plačano članarino. Ostali se mi oglasite, da se dogovorimo.

Potrudimo se torej vsi skupaj, da čim prej premagamo virus, naj ne premaga virus nas!

Vaš v vadbi,
Andrej J. Daishihan