22.10.2020

Ninjutsu Live Stream Keiko

Žal nam je skupna vadba prepovedana. Kar pa ne pomeni, da ne smete vaditi. Ravno nasprotno, vaditi morate sami in še več kot običajno, da z vadbo preženete negativno energijo in stres ter ostanete zdravi in fit.
Ne zapustite se prosim. Iskreno vas spodbujam, da vestno vadite vsaj nekajkrat tedensko.

Pri tem vam lahko pomagajo tudi naše Ninjutsu Live Stream Keiko vadbe, ki potekajo ob ponedeljkih in četrtkih. Ta nas bo držala skupaj, po vadbi pa nam lahko pošljete tudi individualna vprašanja in celo videe, da vas lahko popravimo in ocenimo.
Že od danes bo potekala celotna vadba, se pravi vključno s Tanren-hō (vaje za moč), Jūnan Taisō (raztezne vaje) in Kokyū-hō (dihalne vaje) delom.

Uvedli pa bomo tudi novost in sicer bomo prvi del vadbe posvetili Kihon (osnovne) tehnikam po programu s katerim učimo Shoshin-sha (začetniško) skupino. Na ta način se bodo lahko tudi novinci v naši veščini urili dalje in učili veščine.
Prav pa bo prišlo tudi vsem ostalim, da ponovijo osnove in se morebiti naučijo kakšne malenkosti, ki jim je v preteklosti ušla, ali morebiti začnejo znova.
Drugi del vadbe pa bo posvečen nadaljevanju preučevanja Togakure-ryū Biken-jutsu mečevanja, kar smo sicer vadili do zaprtja Dōjō-ja.

Še ena novost pa je, da se sedaj lahko pridružite tudi posameznim vadbam, se pravi ni vam potrebno zakupiti celega meseca, ampak lahko tudi samo posamezno vadbo.

Za sodelovanje na teh Live Stream vadbah potrebujete svoj FB profil in biti morate FB prijatelj Andreja Jasenca. Kdor tega nima lahko uporabi tudi prijateljev, partnerjev, otrokov … profil, a kot rečeno mora poslati prošnjo za prijateljstvo in povedati za koga gre. Ne potrjuje se namreč avtomatično vseh prošenj.

Na seznam so avtomatično dodani vsi s plačano vadnino za tekoči mesec. Kdor tega še ni storil prosimo, da to uredi takoj, sicer ga že danes ne bo več na seznamu.

Ostali se lahko prijavite individualno. Za prijavo in vse informacije nam pišite. Vadba poteka v Angleščini.

Ostanite zdravi in nadaljujte z vadbo!

Vaš v vadbi,
Andrej J., Bujinkan Bujinkan Ninpō Dōjō-chō