Ninpō-kai Ninja tabor 2022

26.-28.08.2022

Pozdravljeni,

Tudi letos vas vabimo na NINJA TABOR, novo noro izkušnjo s katero boste premagovali svoje meje, se dobro zabavali, uživali v neokrnjeni naravi, predvsem pa se naučili veliko novega in domov odnesli izkušnje za celo življenje.

Vsakokrat je tabor drugačen in tudi tokrat se bomo potrudili, da vam ne bo dolgčas. Nekatere od tem, ki se jim bomo posvečali bodo Tai-jutsu 体術 (goloroko bojevanje), Shizen Buki-jutsu 自然武器術 (bojevanje s priročnimi 'orožji'), Shinobi-iri 忍び入 (neopazno premikanje), Satten-jutsu 察天術 (orientiranje in topografija), Yōgai-jutsu 用害術 (izdelovanje pasti), Inton-jutsu 隠遁術 (skrivanje), Hichibuku Goshin-jutsu 秘致武九護身術 (terapevtska metoda) in še marsikaj drugega. Jutra bomo začeli z Meisō 冥想 (meditacija) in Jūnan Undō-m (raztezanje), učili se bomo premagovanja raznih ovir, na sporedu pa je tudi pohod s presenečenjem.

Kot že dve leti zapored, bo tudi letošnji tabor potekal v neokrnjeni naravi doline reke Kolpe, v avtokampu Kolparaft Skender v Lazah pri Predgradu, saj so se izkazali kot dober gostitelj, predvsem pa je pomembno, da nas pri naših aktivnostih ne omejujejo. Tako bo tudi letos poskrbljeno za prehrano in bo tako to dogodek kamor boste lahko prišli s svojo družino, otroci, partnerjem ali prijatelji. Lahko bodo vadili z nami, ali pa nam samo polepšali in obogatili druženje, saj nikakršno predznanje ni potrebno. Dobrodošli so tako tudi tisti, ki vadijo kakšno drugo borilno veščino ali pa sploh nič, saj se bomo učili stvari, ki niso vezane na borilne veščine. Imejte pa na umu, da potrebujete svojo kamp opremo.
Za tiste, ki si boste tega želeli, bo tudi letos opcijsko, že v četrtek pred začetkom tabora, organiziran rafting po reki Kolpi (doplačilo: odrasli 20€, otroci 10€) ali pa potapljanje z ovirami s potapljaško opremo(doplačilo 50€ - samo za starejše od 12 let).

Dogodek torej, ki ga nikakor ne gre zamuditi!

Datum: 26. – 28.08.2022
Ker bo prvi trening že 26.08. ob 10.00 uri zjutraj, svetujemo, da se v kamp prispe že v četrtek 25.08.

Zadnji rok prijave je 15.08.2022

Pripravili smo več opcij, izberite svojo in se prijavite čim prej. Po prijavi boste prejeli okvirni program seznam potrebne opreme.

Prijave & informacije:
andrej.budoarts@siol.net
+386 41 711 840

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1043392996311240?ref=newsfeed